Employee lifecycle

Skab en ensartet oplevelse, og reducer administrationen ved at digitalisere modtagelsen af nyansatte og afskeden med fratrådte medarbejdere.
Video: employee lifecycle

Læs mere på vores blog

Sørg for ikke at miste din drømmekandidat – 3 tips til preboarding

Preboarding er det vigtigste trin i deres employee experience mellem kontraktunderskrivelse og onboarding. Hannah Steele, Talent Acquisition Specialist hos Benify, deler, hvorfor preboarding er så vigtigt.
Læs vores tips til preboarding

Førstehåndsindtryk har stor betydning: Hvorfor onboarding er vigtigt

For arbejdsgivere er der ingen større mulighed for at give et positivt indtryk på nye medarbejdere end under deres opstartsproces.
Læs vores tips til onboarding

Offboarding: Giv et positivt sidste indtryk

Der siges meget om vigtigheden af at give et positivt førstehåndsindtryk, men få arbejdsgivere er klar over, at det også er vigtigt at give et positivt sidste indtryk.
Læs vores tips til offboarding

FAQ - Digital Preboarding, Onboarding, og Offboarding

Hvad er fordelene ved øget digitalisering indenfor HR?

Frem for alt sparer det tid, ressourcer og penge. Ved at digitalisere preboarding-, onboarding- og offboarding-processerne kan virksomheder opnå en mere professionel og ensartet employee experience. Samtidig får de øget kontrol samt nemmere tilgang til at måle resultater.

Læs mere

Hvilke faktorer digitaliseres i preboarding, onboarding og offboarding processen?

Virksomheden får mulighed for at introducere nye medarbejdere, ved at give dem adgang til Benify-platformen, allerede inden de starter arbejdet. Præsentere nye medarbejdere  for virksomhedskulturen gennem blogindlæg, videoer og meget mere.

Når det er tid til at begynde onboarding-processen af nye medarbejdere, så start med at lade dem læse virksomhedens politikker og udfylde vigtige dokumenter. De kan også bestille arbejdsredskaber, såsom en ny arbejdstelefon eller bærbar computer, alt sammen direkte fra platformen.

Når det er tid til at sige farvel, kan du offboarde medarbejderen ved hjælp af digitaliserede processer og evalueringer for at få værdifuld feedback.

Læs mere

Vil større selvbetjening blandt medarbejdere føre til øget HR-administration?

Nej, faktisk det modsatte. Takket være automatiseringen og digitaliseringen af vores platform, kan HR-fagfolk nyde mere strømlinede processer og et fald i administrationen.