IFS

It-virksomheden IFS er en af Sveriges 10 bedste arbejdsgivere – og har med Benifys hjælp fået medarbejderne til at sætte endnu større pris på deres personalegoder.
IFS

IFS var i forvejen en af Sveriges mest populære arbejdspladser, men for at øge medarbejdertilfredsheden henvendte de sig til Benify. Målet var at gøre personalegoderne tydeligere og mere tilgængelige for medarbejderne.

IFS oprettede en medarbejderportal udviklet af Benify, og den gav resultater med det samme. I den undersøgelse, der blev gennemført, efter at IFS påbegyndte samarbejdet med Benify, lå resultatet for svaret på udsagnet “Vi har særlige og unikke personalegoder” markant højere.

Selvom IFS er en førende it-virksomhed, er det stadig vigtigt at holde omkostningsniveauet nede. Ved at gøre brug af Benifys ydelser undgik IFS at skulle udvikle og vedligeholde et system internt i virksomheden. Nu bruger IFS Benify over hele Skandinavien.

  • 1Værdsættelsen af goder blandt medarbejderne er steget med 71 %

  • 2Medarbejdernes udnyttelse af sundheds- og motionspakken er steget med 40 %

  • 311.699 berøringspunkter med medarbejderportalen om året

Stor effekt med små midler

“Benify øgede medarbejdernes værdsættelse af vores personalegoder med 71 %, uden at vi ændrede et eneste af goderne.“ Charlotta Lilieblad, chef for IFS’ HR-servicecenter