Personalegoder

Personalegoder gør ikke bare dine medarbejdere mere tilfredse og engagerede. De kan også afspejle og styrke dit employer brand. Hvilke værdier lægger I vægt på i lige netop din organisation?
Ud over det brede udbud af leverandører og tjenester vil tilbyder, integreres de personalegoder, som du i forvejen tilbyder dine medarbejdere også i portalen. Det unikke udbud, som vi sammen finder frem til, præsenteres på en overskuelig måde, og er tilgængelig når som helst og hvor som helst.

Spørgsmål og svar om personalegoder og løn

Hvad er EVP, og hvorfor skal man synliggøre den?

EVP står for Employer Value Proposition og beskriver den samlede pakke med løn, goder og andet, som arbejdsgiveren tilbyder eksisterende og potentielle medarbejdere. De fleste medarbejdere fokuserer på selve lønnen og undervurderer værdien af alt det andet, som de får adgang til via deres ansættelse. Ved at synliggøre hele din medarbejderinvestering på en overskuelig måde kan du gøre dig selv til en mere attraktiv arbejdsgiver – endda helt uden at udvide den samlede lønpakke.

Læs mere

Hvorfor tilbyde personalegoder?

Fordi tingene hænger sammen: Et attraktivt udbud af personalegoder giver mere tilfredse medarbejdere. Tilfredse medarbejdere er mere engagerede og mere produktive, bliver længere i virksomheden og er bedre ambassadører for dit employer brand. Medarbejderfordele inden for sundhed og træning er desuden et godt middel til at mindske sygefravær, hvilket giver dig yderligere besparelser.

Læs mere

Hvilke personalegoder er mest populære?

Det kommer an på, hvem man spørger, for svaret afhænger i høj grad af medarbejderens alder. Goder inden for work-life balance og sundhed er generelt meget værdsatte, men trendpilen peger i retning af, at fremtidens arbejdsgivere skal tænke i nye baner for at kunne tilbyde noget for enhver smag. Læs gerne mere i vores rapport om fremtidens arbejde.

Læs mere