Bæredygtighed hos Benify

Hos Benify betyder bæredygtighed og ansvarlig forretningsadfærd, at vi ud over at overholde love og regler også har et socialt og miljømæssigt ansvar. Desuden er vores mål at være en etisk frontløber og rollemodel i alle aspekter af vores arbejde.

Hvordan arbejder Benify med bæredygtighed?

Som udbyder af en platform til medarbejderfordele, har vi et stort ansvar for at hjælpe vores kunder med at tilbyde bæredygtige medarbejderfordele til deres medarbejdere, hvilket dermed har en positiv indflydelse på deres liv og generelle trivsel.

Vi har også et ansvar over for vores interne og eksterne interessenter om at være miljømæssigt, socialt og økonomisk ansvarlig i vores daglige drift.

Fokusområder for bæredygtighed

Vi har regelmæssige dialoger med vores vigtigste interne og eksterne interessenter – nemlig vores kunder, vores medarbejdere, vores ejere, slutbrugere og leverandører. Disse interessenter er valgt, da de har en direkte eller indirekte indflydelse på vores forretning eller kan blive påvirket af vores forretning. Formålet med disse dialoger er at finde ud af, hvilke bæredygtighedsudfordringer, der er afgørende for os at fokusere på.

Fra vores seneste dialog med interessenter har vi identificeret fem generelle bæredygtighedsområder:

 

 

Adfærdskodeks

Benifys adfærdskodeks skitserer etiske adfærdsstandarder for alle Benify-medarbejdere og i alle lande, hvor vi opererer. Desuden forklarer adfærdskodekset, hvordan Benify overholder international lovgivning og normer. Det giver vejledning og understreger vores engagement i etisk praksis og hjælper os med at efterkomme vores tre kerneværdier: Overgå forventningerne, tænk fremad og vis kærlighed. Alle medarbejdere hos Benify forventes at læse og anerkende Benifys adfærdskodeks, når de starter deres ansættelse.

Bæredygtighedsrapport

Hvert år præsenterer vi en bæredygtighedsrapport, der beskriver, hvordan vi arbejder med bæredygtighedsudfordringer og gør en forskel.

Partnerskab med IT for children

Vi er glade for vores samarbejde med organisationen IT for Children. IT for Children er en uafhængig nonprofitorganisation med base i Sverige og med hovedaktiviteter i Ghana, Vestafrika.
Organisationens hovedfokus er at give gratis og daglig adgang til computere, internettet og IKT-uddannelse for studerende i Ghana.
Siden dannelsen i 2016 har organisationen tilbudt uddannelse til mere end 1.800 studerende i Ghana.

"At være et bæredygtigt og ansvarligt medlem af samfundet er afgørende for os som virksomhed. Vi mener, at ved at arbejde mere med bæredygtighed kan det hjælpe os med at skabe både en bedre arbejdskultur for vores medarbejdere, og samtidigt have en positiv indvirkning på vores kunder og samfundet generelt."
Joakim Alm
CEO, Benify

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om vores bæredygtighedsindsats, bedes du kontakte vores HR-afdeling