Ambea

Ved at bruge kommunikationsværktøjet på en platform som medarbejderne allerede kender kan Ambea nå ud til deres medarbejdere på deres mobiltelefoner. Læs hvordan Ambea bruger Benifys platform til at opbygge deres kultur, øge engagementet og skabe en følelse af fællesskab i virksomheden.
Ambea

Ambea bruger Benifys platform til at fremhæve medarbejderfordele og andre aspekter, der følger med når man er ansat hos Ambea. I deres skræddersyede platform, kaldet Ambea For Me, kan medarbejderne logge på og se deres lønsedler, gøre brug af Benifys tilbud og meget mere.

Integreret i platformen er et effektivt kommunikationsværktøj. Via værktøjet kan Benify-brugere med administratorrettigheder kommunikere direkte med ansatte via e-mails, push-beskeder gennem Benify app’en, eller via beskeder som medarbejderne kan se, når de logger på deres medarbejderportal.

– For os hos Ambea betyder effektiv kommunikation, at alle ansatte skal have adgang til ajourførte oplysninger om, hvad der sker i virksomheden, uanset hvilken uddannelse de har eller hvor de arbejder i organisationen, siger Filip Carlsson projektleder i Ambeas kommunikations- og marketingsafdeling

Planen er at fortsætte med at skabe engagement gennem målrettet kommunikation, siger Filip:

– Vi har allerede set en enorm stigning i brugen af kommunikationsværktøjet, og jeg ser frem til at se det udvikle sig endnu mere. Vores mål er at få 100% af vores ansatte til at bruge Ambea For Me hver måned, helst flere gange, for at drage fordel af alt hvad vi tilbyder som arbejdsgiver. Og kommunikation er en utroligt vigtig del for at nå dette mål.

Tre tips til effektiv intern kommunikation i en stor organisation:
  • 1Fremhæv gode eksempler

    Del inspirerende historier fra forskellige dele af virksomheden. Det øger stoltheden og gør medarbejderne opmærksomme på de forskellige interne roller i virksomheden.
  • 2Gør det personligt

    Under udbruddet af coronavirus har Ambea udgivet ugentlige videohilsner hvor virksomhedens CEO informerer og opdatere medarbejderne om den nuværende situation og viser sin taknemlighed for det vigtige arbejde som medarbejderne gør.
  • 3Tænk ”mobilen først”

    De fleste af Ambeas medarbejdere logger ind på Ambea For Me via deres mobiltelefon. Med Benifys app kan medarbejderne modtage push-notifikationer når virksomheden vil kommunikere vigtig information.

Redskaber til at vokse

”Vi har allerede set en øget brug af kommunikationsredskaberne og jeg ser frem til at se tingene udvikle sig yderligere.” siger Filip Carlsson.