Total Reward - Gør dine medarbejdere bevidste om deres samlede lønpakke

Med et Total Reward Statement kan dine medarbejdere se den reelle værdi af deres samlede kompensation, ud over deres løn.
Video: Total reward

Når man sidder i jobforhandlinger eller diskuterer en medarbejders nuværende kompensation, er det almindeligt, at folk kun henviser til deres løn. Desværre betyder det, at de går glip af en betydelig del af deres samlede belønnings- og kompensationspakke, som inkluderer medarbejderfordele, forsikringer, pensioner og andre goder.

Undersøgelserne fra vores Employee Happiness Index viser, at 80 % af alle medarbejdere undervurderer deres samlede kompensation. For arbejdsgiveren resulterer denne ubevidsthed i, at penge går tabt på ydelser, som ikke udnyttes, samtidig med at det øger risikoen for, at medarbejderne søger mod andre virksomheder, hvor de mener, at de vil få en bedre kompensation.

Benifys Total Rewards Experience giver dine medarbejdere en engagerende og digital visualisering af deres totale kompensation. Du kan betragte et Total Reward Statement som en forbedret Employee Value Proposition, der illustrerer den faktiske værdi af en medarbejders samlede belønnings- og kompensationspakke ud over deres løn. Det er et sikkert værktøj til både fastholdelse og tiltrækning af nyt talent.

Eventuelle ændringer i en medarbejders kompensation, såsom en bonus eller tilmelding til en ny ydelse, opdateres og visualiseres i deres Total Rewards Experience i realtid og linkes derefter til Benify Communications Engine for at sikre personlige påmindelser og opdateringer. Skab øget medarbejderengagement ved at bruge Benifys Total Rewards Experience sammen med kommunikationsværktøjet og Benify-appen.

Så vil dine medarbejdere altid være bevidste om deres sande værdi.

Læs mere på vores blog