Krifa

Medarbejdernes trivsel og tilfredshed med arbejdet er en del af Krifas DNA. Find ud af, hvorfor en af Danmarks største fagforeninger valgte Benify-portalen til deres 700 ansatte
Krifa

Krifa ønskede at visualisere den fulde værdi af deres Employer value proposition (EVP) til deres medarbejdere samt tilbyde og kommunikere en forbedret personalegodepakke. De ønskede også at reducere deres manuelle administration af deres eksisterende personalegoder. De fleste leverandører var imidlertid kun i stand til at levere en lille del af det, de ledte efter. Medarbejderportalen fra Benify viste sig at være et perfekt match.

Efter at have bemærket Benify på en HR messe, var Krifa blevet nysgerrige og bookede et møde for at høre mere.

– Benify fremstod som den eneste leverandør, der kunne tilbyde en komplet pakkeløsning, siger Henrik G. Pedersen, HR-konsulent hos Krifa.

At være en omsorgsfuld arbejdsgiver i dagens digitale æra betyder, at stille support og personalegoder til rådighed døgnet rundt. Deres medarbejderportal kan tilgås, hvor som helst og når som helst.

– Vi kunne virkelig godt lide, at dette var en digital løsning, som vores medarbejdere kunne få adgang til – og ikke kun på arbejdet, men også i deres fritid gennem Benifys app, forklarer Henrik.

Efter den første lancering af portalen ser han frem til at tilføje nye funktioner, for yderligere at styrke Krifas employer brand til glæde for både eksisterende og kommende medarbejdere:

– Nu hvor portalen er der, ser vi endnu større potentiale for at tilføje ting, konkluderer han.

  • 1Support ifm. lanceringen

    En dedikeret projektleder fra Benify var vores kontaktperson i løbet af den tre måneder lange lanceringsfase, hvilket gjorde, at Krifa-teamet altid vidste, hvad de skulle gøre.
  • 2Bruttolønsgoder gjort enkelt

    Med automatiseret informationsdeling til Benifys system, og Benify som administrerer alle produkter og leverandører, er Krifas administration af bruttolønsgoder reduceret til et minimum.
  • 3Populære rabatter

    Krifas medarbejdere arbejder over hele Danmark. Med Benifys omfattende rabatudvalg kan Krifa tilbyde bedre rabatter til flere medarbejdere.

Et værktøj til målrettet kommunikation

- Portalen giver os en direkte adgang til at informere vores ansatte om ting, der er relevante for dem, siger Henrik G. Pedersen, HR-konsulent i Krifa.