Målrettet kommunikation: Ram plet med målrettede budskaber

Benify hjælper dig med at engagere hver enkelt medarbejder med det rigtige budskab via den rigtige kanal. På den måde får dine investeringer i medarbejderne for alvor effekt. Nå ud til alle dine medarbejdere – hvor som helst, når som helst og på enhver enhed.
Video: Målrettet kommunikation

Medarbejder-app
I dag vedtager mange førende organisationer en mobilen-først tankegang, der gør det muligt for dem at oprette forbindelse til deres medarbejdere, som aldrig før.

Med Benifys mobilapp kan du nå hele din arbejdsstyrke “on-the-go” eller på sofaen 24/7 med al funktionaliteten i vores SaaS globale medarbejderfordele og samlede belønningsplatform.

I dag arbejder ca. 80% af den globale arbejdsstyrke ikke ved et skrivebord til dagligt. Derfor er det vigtigt at være i stand til at nå alle medarbejder, især hvis du har en bred variation i medarbejdere, der ikke sidder foran en computer, såsom elektrikere, butiksledere eller fabriksarbejdere.

Medarbejder statistik
Eftersom alle medarbejder- og personalegodeoplysninger er samlet i medarbejderportalen, har du en unik mulighed for at udtrække relevant statistik.

Det optimale grundlag for at træffe bedre beslutninger
Via portalen har du adgang til statistik, hvor du kan analysere data og skabe overskuelige rapporter. Det giver dig et uvurderligt grundlag for at træffe strategiske beslutninger vedrørende udfordringerne i netop din organisation og få et indtryk af, hvilke tiltag der vil have den største effekt. Samtidig giver det dig mulighed for at bliver klogere på hvordan du målretter din kommunikation til medarbejderne på den bedste vis.

Spørgsmål og svar om målrettet kommunikation

Hvorfor er intern kommunikation så vigtig?

Det er der naturligvis flere grunde til. Ved at formidle sine værdier og politikker kan du skabe sammenhold i organisationen og få medarbejderne til at identificere sig mere med dit employer brand. Det skaber større medarbejdertilfredshed og -loyalitet. Desuden risikerer du, at dine investeringer i personalegoder som sundhedsordninger og forsikringer er spildte, hvis kommunikationen ikke fungerer. I sidste ende er det ikke de goder, du tilbyder, der tæller – det er dem, som medarbejderne kender til.

Læs mere

Hvad indebærer det, at kommunikationen er målrettet?

Det indebærer dels, at budskabets indhold tilpasses efter den målgruppe, du vil nå ud til, men også at budskabet kun sendes til den eller dem, som det vedrører. Ved hjælp af forskellige filtre kan mailen, push-notifikationen eller meddelelsen sendes til eksempelvis alle med adgang til et specifikt personalegode, i en specifik aldersgruppe eller i en specifik region – helt ned til enkelte individer.

Læs mere

Hvilke kanaler anvender Benify til at kommunikere med kundernes medarbejdere?

Via Benifys portal kan du sende e-mails, push-notifikationer til mobiltelefoner eller meddelelser, som vises, når medarbejderen logger ind på sin personlige portal. Som arbejdsgiver er det helt op til dig, om du som administrator i portalen selv vil stå for de budskaber, der sendes ud, eller om du vil overlade det til Benifys kommunikationsteam.

Læs mere