Benefit Management - Digitalisér og simplificér din administration af personalegoder

Gør det enkelt at tilmelde sig personalegoder. Med udvidet selvbetjening kan dine medarbejdere tilmelde sig personalegoder hvor som helst, når som helst og på enhver enhed. Digitalisering, som minimerer administrationen.
Video: Benefit Management

De fleste arbejdsgivere ved godt, hvor stor en fordel det kan være at tilbyde medarbejderfordele –udfordringen består i at opnå en fordelagtig tilmeldingsrate. Ofte er det ikke selve fordelene, der er problemet, men snarere manglende opmærksomhed og en besværlig tilmeldingsproces, der afholder medarbejderne fra at benytte dem.

Hvorfor begrænse muligheden for tilmelding til, at det skal foregå i kontortiden? Eller at det skal gøres via en computer på kontoret? I dag arbejder 80 % af den globale arbejdsstyrke ikke bag et skrivebord hver dag. Dette gælder også for funktionærer. Ved at begrænse muligheden for tilmelding begrænser du også deltagelsen.

Vores markedsledende, globale medarbejderportal og total rewards-platform er ikke bare tilgængelig via computer, men også via en mobilapp. Hos Benify logger cirka 60 % af medarbejderne ind via mobilappen, og via Benifys SaaS-platform kan de tilmelde sig personalegoder – hvor som helst, når som helst og uden behov for assistance fra HR. Husk: Jo nemmere det er, desto højere er deltagelsen.

Ved at give medarbejdere mulighed for at tilmelde sig personalegoder digitalt tilbyder arbejdsgiverne dem ikke bare en større grad af selvbetjening. De reducerer også administration, menneskelige fejl og besværlige processer, hvilket altid resulterer i omkostningsbesparelser.

En verden af personalegoder er lige så forskelligartet og farverig som medarbejderne. Opfattelsen af, hvad personalegoder er, varierer fra virksomhed til virksomhed og land til land og gennem hele deres employee lifecycle. Hos Benify håndterer vi det hele. Fra mælkeydelse i Uganda og boligydelse i APAC til fleksible personalegoder i Holland, Storbritannien og Danmark. Vores teknologi imødekommer alle former for personalegoder gennem vores brede vifte af funktioner.

Hvad vil du bruge din tid på?

Vigtige dokumenter, blanketter og retningslinjer – papirarbejde sluger masser af tid og ressourcer. Med Benify kan du digitalisere mange af dine HR-processer og dermed få mere tid til den menneskelige side af arbejdet. Digitale værktøjer giver også et mere ensartet indtryk fra start til slut i din employee experience. Derudover kan medarbejderne varetage flere opgaver på egen hånd, hvilket skaber øget transparens. Gør dig fri af den administrative fodlænke, og gør HR til en strategisk funktion, hvor mennesket er i centrum. Præcis som det skal være.

Læs mere på vores blog