Benefit Management - Digitalisér og simplificér din administration af personalegoder

Gør tilmelding til personalegoder enkel. Gennem udvidet selvbetjening kan dine medarbejdere tilmelde sig personalegoder hvor som helst og når som helst, på enhver enhed. Mindre administration med øget digitalisering.

De fleste arbejdsgivere ved godt hvor stor en fordel det kan være at tilbyde medarbejderfordele, problemet kan dog være at få en fordelagtig tilmeldingsrate. Ofte er det ikke selve fordelene, der er problemet, men snarere manglende opmærksomhed og en besværlig tilmeldingsproces der afholder medarbejderne fra at benytte dem.

Hvorfor begrænse muligheden for tilmelding til at skulle ske i kontortiden? Hvorfor begrænse muligheden for tilmelding til at skulle ske via kontorcomputere? I dag arbejder 80% af den globale arbejdsstyrke ikke bag et skrivebord hver dag. Dette gælder også for funktionærer. Ved at begrænse muligheden for tilmelding, begrænser du også deltagelsen.

Ud over computerversionen er vores markedsledende globale medarbejderfordele og total rewards platform, er den også tilgængelig via mobilappen. Hos Benify er det ca. 60% af medarbejderne som logger ind via mobilappen. Benify’s SaaS-platform betyder, at medarbejdere kan tilmelde sig personalegoder, hvor som helst og når som helst, uden behov for assistance fra HR. Husk: Jo nemmere det er, desto højere deltagelse er der også.

Hvad vil du bruge din tid på?

Vigtige dokumenter, blanketter og retningslinjer – papirarbejde sluger masser af tid og ressourcer. Med Benify kan du digitalisere mange af dine HR-processer og dermed få mere tid til den menneskelige side af arbejdet. De digitale værktøjer giver også et mere ensartet indtryk fra start til slut på din employee experience. Derudover kan medarbejderne varetage flere opgaver på egen hånd, hvilket skaber øget transparens. Gør dig fri af den administrative fodlænke, og gør HR til en strategisk funktion, hvor mennesket er i centrum. Præcis som det skal være.

Lær mere på vores blog

3 grunde til, at din virksomhed har brug for en medarbejderapp

For at kunne tiltrække og fastholde medarbejdere i dag, er organisationer blevet tvunget til at genoverveje den måde, de arbejder på og tilrettelægge en mere moderne tilgang til produktivitet, kommunikation og engagement gennem digital aktivitet.
Læs blogpost

Top 5 tips til at vælge en platform til medarbejderfordele, på globalt plan

Selvom alle multinationale organisationer er unikke, står de fleste over for de samme udfordringer, når det kommer til at styre deres globale medarbejderfordele og samlede belønningsprogrammer. Løsningen ligger i at anvende en global-men-lokal tilgang.
Læs blogpost