Informationssikkerhed og databeskyttelse

Hos Benify tager vi informationssikkerhed og databeskyttelse alvorligt. Vi er stolte over at være en af de få organisationer, der er certificeret i henhold til ISO / IEC 27001 til informationssikkerhedssystemer og ISO / IEC 27018 til beskyttelse af personoplysninger i offentlige databaser.

For at få en bedre forståelse af vores tilgang til informationssikkerhed og databeskyttelse kan du downloade vores sikkerheds whitepaper, ISO-certifikater og Consensus Assessment Initiative Questionnaire (CAIQ) via vores deltagelse i CSA STAR-programmet.

Download vores whitepaper og certifikater

											                Download whitepaper

Download whitepaper

I denne whitepaper kan du få et overblik over Benify’s informationssikkerhed og databeskyttelsessystem.
Download whitepaper
											                Download ISO 27001 certifikat

Download ISO 27001 certifikat

Benify har været certificeret i henhold til ISO/IEC 27001 for udvikling, organisering og vedligeholdese af informationssystemer og service med hensyn til management af personalegoder og løn.
Download ISO 27001 certifikat
											                Download ISO 27018 certifikat

Download ISO 27018 certifikat

Som en del af vores GDPR-overholdelsesprogram har Benify har udvidet kontrollen af sikkerhed og privatliv i hele virksomheden for at opfylde kravene i ISO/IEC 27018.
Download ISO 27018 certifikat
											                Benify CSA STAR

Benify CSA STAR

CSA Security, Trust & Assurance Registry (STAR) er et gratis, offentligt tilgængeligt register, der dokumenterer sikkerhedskontrollerne fra forskellige cloud computing-tilbud. Som et resultat hjælper STAR deres kunder med at få adgang til sikkerheden hos cloudproviders, som de i øjeblikket bruger eller overvejer at bruge.
Benify CSA STAR
"Informationssikkerhed er meget vigtigt for Benify og en af kernedelene af vores virksomhed. Du stoler på Benify til at behandle dine oplysninger, hvilket betyder, at vi har et stort ansvar for at sikre, at informationen behandles sikkert og i henhold til alle gældende love og regler. Dette er noget, vi tager meget alvorligt! Med denne whitepaper håber vi at give dig og din organisation en oversigt over vores informationssikkerhed og databeskyttelsesprogram."
Joakim Alm
CEO, Benify

Vil du vide mere om informationssikkerhed og databeskyttelse?

Hvis du er interesseret i at få mere information eller materiale fra Benify vedrørende sikkerhed og databeskyttelse, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: security@benify.com