Informationssikkerhed og databeskyttelse

Hos Benify tager vi informationssikkerhed og databeskyttelse alvorligt. Vi er stolte af at være en af ​​få organisationer, der er certificeret i henhold til ISO/IEC 27001 til informationssikkerheds styringssystemer, ISO/IEC 27018 til beskyttelse af personoplysninger i offentlige skyer og ISO / IEC 27701 til styring af fortrolighedsinformationssystemer.

For at få en bedre forståelse af vores tilgang til informationssikkerhed og databeskyttelse kan du downloade vores sikkerheds whitepaper, ISO-certifikater og Consensus Assessments Initiative Questionnaire (CAIQ) via vores deltagelse i CSA STAR-programmet.

Download vores whitepaper og certifikater

											                Download ISO 27001 certifikat

Download ISO 27001 certifikat

Benify er ISO 27001-certificeret som en del af vores program til overholdelse af informationssikkerhed. Formålet med ISO / IEC 27001 er udvikling, implementering og kontinuerlig forbedring af et informationssikkerheds styringssystem (ISMS).
Download ISO 27001 certifikat
											                Download ISO 27018 certifikat

Download ISO 27018 certifikat

Benify er ISO 27018-certificeret som en del af vores Cloud-sikkerhedsprogram. ISO / IEC 27018 er en praksis, der fokuserer på beskyttelse af personoplysninger i cloud-tjenester og giver yderligere kontrol til (ISMS), der gælder for beskyttelse af personoplysninger i offentlige cloud-miljøer.
Download ISO 27018 certifikat
											                Download ISO 27701 certificate

Download ISO 27701 certificate

Benify er ISO 27701-certificeret som en del af vores GDPR-overholdelsesprogram. Designmålet med ISO / IEC 27701 er at forbedre det eksisterende (ISMS) med yderligere krav for at etablere et PIMS (Privacy Information Management System).
Download ISO 27701 certificate
											                Download whitepaper

Download whitepaper

I denne whitepaper kan du få et overblik over Benify’s informationssikkerhed og databeskyttelsessystem.
Download whitepaper
											                Benify CSA STAR

Benify CSA STAR

CSA Security, Trust & Assurance Registry (STAR) er et gratis, offentligt tilgængeligt register, der dokumenterer sikkerhedskontrollerne fra forskellige cloud computing-tilbud. Som et resultat hjælper STAR deres kunder med at få adgang til sikkerheden hos cloudproviders, som de i øjeblikket bruger eller overvejer at bruge.
Benify CSA STAR
"Informationssikkerhed er meget vigtigt for Benify og en af kernedelene af vores virksomhed. Du stoler på Benify til at behandle dine oplysninger, hvilket betyder, at vi har et stort ansvar for at sikre, at informationen behandles sikkert og i henhold til alle gældende love og regler. Dette er noget, vi tager meget alvorligt! Med denne whitepaper håber vi at give dig og din organisation en oversigt over vores informationssikkerhed og databeskyttelsesprogram."
Joakim Alm
CEO, Benify

Vil du vide mere om informationssikkerhed og databeskyttelse?

Hvis du er interesseret i at få mere information eller materiale fra Benify vedrørende sikkerhed og databeskyttelse, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: security@benify.com