Hvem er Benify?

Vi er virksomheden, som hjælper tusindvis af arbejdsgivere verden over med at tiltrække, engagere og fastholde de rigtige kompetencer takket være verdens mest skræddersyede medarbejderportal.
Book en demonstration

Lad os tage det fra begyndelsen

Skal personalegoder absolut være så besværlige? I 2004 lagde tre venner i Gøteborg hovederne i blød for at udtænke en teknisk løsning, som kunne forandre hele branchen. Virksomheden fik først navnet Flexpay, men blev ti år senere omdøbt til Benify. I dag har Benify hundredvis af ansatte, mange tusinde kunder og flere millioner brugere over hele verden. Og vi vokser stadig.

Hvad står vi for?

                                  Exceed Expectations

Exceed Expectations

Lige siden vi fik vores første kunde, har vores mål været at overgå kundens forventninger. Uanset om vi skal lancere et nyt og spændende personalegode, arrangere en event eller opbygge en medarbejderportal, vil vi gøre det lidt bedre hver gang.
                                  Show Love

Show Love

Vi arbejder med hjertet og viser omtanke – både over for hinanden og vores kunder. Det er ikke noget tilfælde, at 97 % af vores kunder bliver hos os. Hos Benify behandler vi hinanden med respekt. Vi arbejder ikke kun med aftaler og tal. Vi skaber relationer mellem mennesker.
                                  Think Ahead

Think Ahead

Vi er altid et skridt foran. Vi går forrest i udviklingen af vores branche, og den udvikling starter hos vores medarbejdere. Vi tænker stort og langsigtet, når vi udvikler vores produkt, udarbejder planer for vores kunder og udstikker kursen for vores egen fremtid som virksomhed.
"Vores baggrund som opstartsvirksomhed har været med til at skabe en kultur præget af energi og iværksætterånd. Ved at have det sjovt på arbejdet motiverer vi både vores egne talenter og vores kunder. Vores kultur er kendetegnet af nye perspektiver, entusiasme og indstillingen at ’alt kan lade sig gøre’. Det er de vigtigste årsager til vores succes."
Markus Kullendorff
Medstifter

Vil du blive en af os?

Vil du arbejde i en international virksomhed i vækst med en suveræn virksomhedskultur og sjove kolleger? Selvfølgelig vil du det!

Udmærkelser og certificeringer

Pris for mest innovative løsning ved HR Excellence Awards 2017

Benify vandt i kategorien Compensation & Benefits ved HR Excellence Awards i Berlin 2017 sammen med vores kunde L’Oreal.

ISO 27001-certificering

Hos Benify tager vi informationssikkerhed meget alvorligt, og vi er certificeret i henhold til ISO 27001, som er en international ledelsesstandard for informationssikkerhed. Certificeringen er et kvalitets- og sikkerhedsstempel, som indebærer, at Benify opfylder standardens krav og arbejder forebyggende med beskyttelse af eksempelvis følsom information.

Vil du vide mere?

I vores presserum finder du pressemeddelelser, kontaktpersoner, logoer og andet småt og godt.

Her finder du os

Herunder finder du kontaktoplysningerne til Benify:
BENIFY SVERIGE HQ

BENIFY SVERIGE HQ

Apelbergsgatan 33A
111 37 Stockholm

BENIFY SVERIGE

BENIFY SVERIGE

Benify - First Office
Östra Varvsgatan 2B
211 75 Malmö

BENIFY SVERIGE

BENIFY SVERIGE

Masthamnsgatan 5
413 29 Göteborg

BENIFY TYSKLAND

BENIFY TYSKLAND

Ganghoferstraße 68b
80339 München

BENIFY STORBRITANNIEN

BENIFY STORBRITANNIEN

150 Minories
London
EC3N 1LS

BENIFY FRANKRIG

BENIFY FRANKRIG

6 Boulevard de la Madeleine
75009 Paris

BENIFY HOLLAND

BENIFY HOLLAND

Prins Hendrikkade 21-E
1012 TL Amsterdam

BENIFY USA

BENIFY USA

100 Montgomery Steet
Suite 1780
San Francisco, CA 94104

BENIFY SINGAPORE

BENIFY SINGAPORE

111 Somerset Road #16-06
TripleOne Somerset
Singapore 238164

BENIFY DANMARK

BENIFY DANMARK

Nyhavn 63 D, 2. sal
DK-1051 København K

BENIFY LITAUEN

BENIFY LITAUEN

Ukmerges g. 120-2
08100 Vilnius