Lønpakke – Visualiser medarbejdernes fleksible løngoder

For at forblive en attraktiv arbejdsgiver i en organisation med ansatte fra flere generationer er det utroligt vigtigt at tilbyde fleksibilitet og tilpasning af løngoder. Samtidig er det afgørende at visualisere medarbejdernes lønpakke for at gøre dem bevidste om, hvor meget du investerer i dem.

Fleksibilitet til at selv at vælge

På en arbejdsplads med ansatte fra flere generationer er det især afgørende, at virksomhedens udbud af medarbejderfordele imødekommer alle medarbejderes behov og præferencer. Det kan man blandt andet sikre ved at tilbyde en fleksibel plan for personalegoder, der giver medarbejderne mulighed for at vælge blandt et stort udbud af goder, så de kan skabe deres helt egen tilpassede pakke med personalegoder.

Det kan handle om at give medarbejderne mulighed for at vælge deres foretrukne leverandør af sundhedsydelser eller arbejdsredskaber, tilvælge den forsikring, de ønsker, opgradere deres arbejdstelefon via et Choose Your Own Device koncept, eller indbetale mere til pension. En fleksibel lønpakke giver medarbejderne mulighed for at tilpasse og udnytte det fulde udbud af personalegoder.

Du kan også tilbyde fleksibilitet på din arbejdsplads ved at introducere en fleksibel budgetmodel med et forudbestemt beløb for hver medarbejder. Det giver medarbejderne mulighed for at udnytte deres budget, præcis som de ønsker. Benify kan også hjælpe jer med at administrere en velfungerende fritvalgsordning, hvor medarbejderne har fleksibilitet til selv at vælge, hvad deres opsparing skal bruges på.

Organisationer, der tilpasser deres personalegoder og belønningsprogrammer, og samtidig tilbyder fleksibilitet på individuelt niveau, har en enorm fordel på talentmarkedet og er bedre til at tiltrække og fastholde talent.

Hold dig opdateret

I vores vidensbank, HR Indsigt, kan du lære mere om administration af medarbejderfordele, HR-teknologi, medarbejderengagement og  effektiv kommunikation med vores gratis e-bøger, whitepapers, webinarer, rapporter og meget mere.