Choose Your Own Device

Stort set alle medarbejdere har deres egne krav og præferencer alt efter alder, lønniveau, køn, civilstand, og hvor i livet de befinder sig. Derfor kan det være en udfordring for en arbejdsgiver at imødekomme hver enkelt medarbejders behov, når det gælder personalegoder.

Tilbyd dine medarbejdere deres foretrukne it-udstyr, og giv dem en forbedret employee experience – uden ekstra omkostninger.
Video: Choose Your Own Device

Hvad er Choose Your Own Device?

Konceptet ”Choose Your Own Device” (CYOD) er en moderne og mere praktisk måde at håndtere firmabetalt it-udstyr og tilbehør på, som resulterer i flere tilfredse medarbejdere og dermed en forbedret employee experience.

I dag bruger vi vores mobiltelefoner til langt mere end bare at foretage opkald. Meget af den praktikalitet, vi elsker at have i vores hverdag, både i privatlivet og på arbejdet, afhænger af vores telefoner.

Ved at investere i Choose Your Own Device kan du som arbejdsgiver finansiere medarbejderens ønskede it-udstyr, uden ekstra omkostninger. Ønsker de at opgradere til et dyrere arbejdsredskab, betales differencen via et nettolønstræk over en periode på 24-36 måneder.

Læs om Krifas vej til en bedre employee experience:

Fordelene ved at vælge Choose Your Own Device

Økonomi – enkel betaling og attraktiv ydelse
Differencen betales af medarbejderen over en leasingperiode på 24-36 måneder og enheden leveres retur efter. Da buy-back er attraktivt høj, er ydelsen pr. måned lav. Benify tager sig af opdateringer, og betaling til leverandørerne sker via samme udlægsfaktura som dine andre personalegoder.

Sikkerhed – ingen risiko for din virksomhed
Du slipper for at bekymre dig om sikkerhed. Via Benify får du en All-Risk-forsikring uden selvrisiko. Derudover tilbyder vi en 10 % fratrædelsesforsikring på enhederne i hele perioden, så du er sikret, hvis en medarbejder vælger at gå andre veje.

Levering – kom hurtigt fra start
Det bliver ikke nemmere. Vores leverandører sørger for, at medarbejderens enhed leveres til deres nærmeste GLS shop hurtigst muligt. Ingen grund til at lade medarbejderne vente unødigt længe på deres arbejdstelefon, computer eller lignende.

Frihed – plads til selv at vælge
I vælger selv jeres standardsortiment, men vi stiller vores ekspertise til rådighed, så jeres udbud dækker alle behov og understøttes af jeres systemer. Medarbejderen vælger selv sin firmabetalte mobil ud fra et attraktivt udbud af leverandører.

Administration – automatiserede HR-processer, som forenkler jeres hverdag
Benify tager sig af administrationen og hjælper b.la. med onboarding og offboarding af medarbejdere. Samtidig opretholder vi en sikker styring af, hvem der har adgang til hvilke goder. Al administration af processer såsom benefit management, løntræk og betalinger styres via Benify.

Til glæde for både arbejdsgiver og medarbejder

Arbejdsgiver

CYOD giver større frihed og skaber en følelse af påskønnelse af arbejdsgiveren. Det hjælper med at tiltrække og fastholde medarbejdere og forstærker samtidig dit employer brand.

Medarbejder

CYOD giver frihed til selv at vælge firmaværktøj, hvilket sparer medarbejderen for penge og giver den samme frihed i arbejdslivet som i privatlivet.

IT-afdelingen

Konceptet eliminerer behovet for administration i forbindelse med onboarding og offboarding. Det samme gælder reparation af enheder, da denne del outsources.

Økonomiafdelingen

Nemmere central styring af omkostninger pr. medarbejder pr. mobilenhed inklusive forsikring og service, hvilket resulterer i en lavere arbejdsbyrde.

Hold dig opdateret

I vores vidensbank, HR Indsigt, kan du lære mere om administration af medarbejderfordele, HR-teknologi, medarbejderengagement og  effektiv kommunikation med vores gratis e-bøger, whitepapers, webinarer, rapporter og meget mere.

FAQ - Choose Your Own Device

Hvilke enheder kan man få CYOD på?

Virksomheden kan tilbyde CYOD på computer, mobiltelefon og tablet.

Er det muligt at frikøbe enheden?

Vores CYOD-modul er baseret på et leasingkoncept, hvor leasingselskabet ejer produktet, og dermed er der ikke mulighed for frikøb.

Hvad sker der, hvis enheden går i stykker eller bliver stjålet?

Eftersom det er virksomheden, der indgår aftalen med leasingselskabet, er det også virksomhedens ansvar. Derfor er der tilknyttet en All-Risk-forsikring samt en serviceaftale.

Hvilken effekt har CYOD på IT-afdelingens arbejde?

Konceptet sikrer, at virksomhedens IT-afdeling får mindre administration, da der er sørget for et automatisk flow fra bestilling til aftaleudløb.