Find din rette plads hos Benify

Vi er sikre på, at du vil trives hos os.

En kultur med plads til at vokse

Hos Benify har vi en kultur, som du ikke finder noget andet sted. Du vil blive udfordret til at tænke i nye baner og træde ud af din komfortzone. Og så får du verdens bedste kolleger. Vi er nemlig lidt kræsne med, hvem vi ansætter. For at kunne hjælpe vores kunder med at engagere deres medarbejdere er vi nødt til at sætte handling bag vores ord. Hos os findes der ingen kedelige arbejdsdage.

Lyder det som noget for dig? Så søg en af de stillinger, der er ledige lige nu, eller upload dit CV til vores talentpool.

Vores nøgleord


                                  Exceed Expectations

Exceed Expectations

Lige siden vi fik vores første kunde, har vores mål været at overgå kundens forventninger. Uanset om vi skal lancere et nyt og spændende personalegode, arrangere en event eller opbygge en medarbejderportal, vil vi gøre det lidt bedre hver gang.

                                  Show Love

Show Love

Vi arbejder med hjertet og viser omtanke – både over for hinanden og vores kunder. Det er ikke noget tilfælde, at 97 % af vores kunder bliver hos os. Hos Benify behandler vi hinanden med respekt. Vi arbejder ikke kun med aftaler og tal. Vi skaber relationer mellem mennesker.

                                  Think Ahead

Think Ahead

Vi er altid et skridt foran. Vi går forrest i udviklingen af vores branche, og den udvikling starter hos vores medarbejdere. Vi tænker stort og langsigtet, når vi udvikler vores produkt, udarbejder planer for vores kunder og udstikker kursen for vores egen fremtid som virksomhed.

Ledige stillinger hos Benify

Her finder du de stillinger, som er ledige lige nu. Du kan også uploade dit CV til vores talentpool – så kontakter vi dig, når vi har en ledig stilling, som vi tror kan være noget for dig.